All-You-Can-Eat Huisregels

ALL-YOU-CAN-EAT HUISREGELS

Zondag t/m donderdag 18,50 per persoon

Vrijdag & Zaterdag (+feestdagen) 22,50 per persoon

Kinderen (4 t/m 11) 7,90 per persoon.

*Desserts vallen niet onder het arrangement.

 

WILT U GEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONS ARRANGEMENT?

Het is ook mogelijk om zelf een tapasschotel te maken. Dit dien je van te voren aan te geven. Hierbij kies je 6 tapas die wij op 1 bord serveren. De gerechtjes met een meerprijs dienen extra betaald te worden. Deze schotel is verkrijgbaar vanaf €12,50

 

Het arrangement duurt 2,5 uur. Per tafel ligt er een bestelformulier in het houten bakje. U kunt hierop de nummers van de gerechten invullen. Als deze ingevuld is, kunt u het formulier op de knijper plaatsen. Een medewerker zal deze meenemen en daarna wordt het blaadje teruggebracht.

***

U mag 3 tapas per persoon bestellen, ongeacht het aantal personen. Bij een grotere groep zullen wij de gerechten in het midden van de tafel plaatsen, in verband met het koud worden van de warme gerechten.

***

Bij verspilling zullen wij €3,20 in rekening brengen. Enkele luxere gerechten hebben een meerprijs. Deze zullen automatisch op de rekening worden geplaatst. Onze gerechtjes serveren wij ongeveer binnen 5 tot 20 minuten.

***

Indien u geen gebruik wenst te maken van het All-You-Can-Eat arrangement, gelieve dit vooraf aan te geven.

Wij rekenen dan per tapas €3,20

 

***

Indien u een allergie (lactose, gluten, noten) en/of (dieet)wensen (vegetarisch, veganistisch) heeft, kunt u dit aangeven bij een van onze medewerkers, wij zullen hiermee rekening houden.